Η εταιρεία μας έχει πλέον καταξιωθεί στον τομέα της ενοικίασης αποθηκών κοντέινερ στα Χανιά. Τα κοντέινερ που σας παρέχουμε στα Χανιά Κρήτης διαθέτουν πολλά πλεονεκτήματα έναντι της κλασσικής λύση αποθήκευσης, κι έτσι ο ασφαλής περιφραγμένος μας χώρος είναι ιδανικός για την αποθήκευση(προσωρινή ή όχι) πολλών πραγμάτων που δεν χρειάζεστε πλέον αλλά επιθυμείτε να κρατήσετε.

Αποθήκευση επίπλων Χανιά

Τα έπιπλα αποτελούν τα πιο ογκώδη αντικείμενα που συχνά οι πελάτες μας επιθυμούν να αποθηκεύσουν. Ένα ακριβό έπιπλο εκτός απο τα χρήματα διαθέτει και συναισθηματική αξία για πολλούς. Η εταιρεία μας σας παρέχει αποθηκευτικό χώρο στα Χανιά ώστε να αποθηκεύσετε προσωρινά τα έπιπλα που δεν χρειάζεστε. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγετε την ακριβή λύση της μεταφοράς τους ή και της πώλησης τους σε περίπτωση που αποτελούν κληρονομιά σας.

Σε αποθήκη κοντέινερ μπορείτε να αποθηκεύσετε με ασφάλεια τον οικιακό και επαγγελματικό σας εξοπλισμό
Ενοικίαση Κοντέινερ – Αποθηκευτικών Χώρων στα Χανιά

Αποθήκευση Χαλιών Χανιά: Εμπιστευτείτε τα κοντέινερ

Τα χαλιά αποτελούν ίσως το πιο συνηθισμένο αντικείμενο που πολλοί δυσκολεύονται να βρουν επαρκή, ασφαλή και υδατοστεγή τρόπο για την αποθήκευση τους. Τα κοντέινερ που σας παρέχουμε στα Χανιά αποτελούν ιδανική λύση για αποθήκευση των Χαλιών σας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που δεν τα χρησιμοποιείτε. Με αυτό τον τρόπο θα γλυτώσετε πολύτιμο χώρο στο σπίτι σας ή την αποθήκη της κατοικίας σας, ενώ τα χαλιά σας θα είναι έτοιμα προς χρήση το επόμενο φθινόπωρο. 

Πολλοί είναι οι επαγγελματίες που δεν διαθέτουν χώρο για την αποθήκευση των εξαρτημάτων ή του εξοπλισμού της επιχείρησης τους. Διάφοροι τεχνίτες, προσωρινά εργαζόμενοι στον τουρισμό, ή και εμπειροτεχνίτες συχνά εμπιστεύονται την ενοικίαση κοντέινερ αποθηκευτικών χώρων της ΤΑΦ για την αποθήκευση εξοπλισμού της επιχείρησης τους.

Αποθήκευση εξοπλισμού επιχειρήσεων

Πολλοί είναι οι επαγγελματίες που δεν διαθέτουν χώρο για την αποθήκευση των εξαρτημάτων ή του εξοπλισμού της επιχείρησης τους. Διάφοροι τεχνίτες, προσωρινά εργαζόμενοι στον τουρισμό, ή και εμπειροτεχνίτες συχνά εμπιστεύονται την ενοικίαση κοντέινερ αποθηκευτικών χώρων της ΤΑΦ για την αποθήκευση εξοπλισμού της επιχείρησης τους. Έτσι γλιτώνουν το ζήτημα της αποθήκευσης σε δικό τους χώρο, ενώ μπορούν άμεσα να χρησιμοποιήσουν τα αντικείμενα που επιθυμούν μιας και οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση από το κέντρο των Χανίων!

Επικοινωνήστε μαζί μας για ενοικίαση αποθήκης!

Είμαστε πάντα δίπλα σας στο τηλέφωνο 697 192 4580, μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας ή ακόμα και στα κοινωνικά μέσα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να πάρετε προσφορά για ενοικίαση αποθήκης ή για να σας λύσουμε όλες σας τις απορίες!