Η ΤΑΦ αποτελεί την σίγουρη λύση για ενοικίαση κοντέινερ αποθηκευτικών χώρων στα Χανιά. Οι πελάτες μας έχουν αναγνωρίσει τα πλεονεκτήματα αποθήκευσης των υπαρχόντων τους με κοντέινερ και μας επιλέγουν εξαιτίας της ασφάλειας των κοντέινερ, της γρήγορης εξυπηρέτησης τους και των πολλών επιλογών για ενοικίαση αποθηκευτικού χώρου που τους παρέχουμε. Σε αυτό τον οδηγό θα αναφερθούμε στους κυριότερους λόγους για ενοικίαση κοντέινερ από την ΤΑΦ.

. Οι πελάτες μας έχουν αναγνωρίσει τα πλεονεκτήματα αποθήκευσης των υπαρχόντων τους με κοντέινερ και μας επιλέγουν εξαιτίας της ασφάλειας των κοντέινερ, της γρήγορης εξυπηρέτησης τους και των πολλών επιλογών για ενοικίαση αποθηκευτικού χώρου που τους παρέχουμε

Αποθήκες στα Χανιά- Κοντέινερ ιδανικά για βραχυχρόνια και μακροχρόνια ενοικίαση

Πολλοί από τους πελάτες μας αναγκάζονται λόγω εργασίας να μεταφερθούν προσωρινά από τα Χανιά σε άλλη πόλη της Ελλάδας ή και του εξωτερικού. Αυτό σημαίνει πως τα ακριβά έπιπλα και η οικοσκευή τους θα πρέπει ή να μεταφερθεί εκεί με υπέρογκο κόστος, ή να πωληθεί σε χαμηλή τιμή λόγω αδυναμίας μεταφοράς.

Για αυτό τον λόγο, τα κοντέινερ προς ενοικίαση που προσφέρουμε στα Χανιά αποτελούν ιδανική λύση. Με δυνατότητα ενοικίασης με τον μήνα, ένα κοντέινερ είναι ιδανικό για την ασφαλή φύλαξη της οικοσκευής, των επίπλων σας ή και του εξοπλισμού χόμπι που μπορεί να διαθέτετε και πρέπει προσωρινά να αποθηκεύσετε. 

 Με τα ασφαλή, στεγανά, και αντιπυρικά κοντέινερ μας τα υπάρχοντα σας θα είναι ασφαλή από κάθε κίνδυνο ενώ με την ευελιξία που σας παρέχουμε μπορείτε να αλλάξετε τις ημερομηνίες ενοικίασης όπως επιθυμείτε- σε αντίθεση με τις κλασικές αποθήκες και συμβόλαια που μπορεί να σας δεσμεύουν.
Ενοικίαση Κοντέινερ – Αποθηκευτικών Χώρων στα Χανιά

Η ιδανική λύση για όσους λόγω επαγγέλματος μετακινούνται

Αρκετοί πελάτες μας, λόγω επαγγέλματος μετακινούνται σε άλλη πόλη , όπως καθηγητές, στρατιωτικοί, επιχειρηματίες, οι οποίοι εποχικά εγκαταλείπουν τα Χανιά και εμπιστεύονται τον ασφαλή και φυλασσόμενο χώρο μας για την αποθήκευση των υπαρχόντων τους. Με τα ασφαλή, στεγανά, και αντιπυρικά κοντέινερ μας τα υπάρχοντα σας θα είναι ασφαλή από κάθε κίνδυνο ενώ με την ευελιξία που σας παρέχουμε μπορείτε να αλλάξετε τις ημερομηνίες ενοικίασης όπως επιθυμείτε- σε αντίθεση με τις κλασικές αποθήκες και συμβόλαια που μπορεί να σας δεσμεύουν.

Πολύ συχνό φαινόμενο είναι επίσης και η φύλαξη επίπλων και ακριβών αντικειμένων που οι πελάτες μας δεν χρειάζονται και πιάνουν χώρο. Με την φύλαξη τους σε κοντέινερ γλυτώνουν χώρο, ενώ αποφεύγουν να πουλήσουν(ή να πετάξουν!) αντικείμενα μεγάλης οικονομικής αλλά και συναισθηματικής αξίας που δεν χρειάζονται πιά.

Προσωρινή αποθήκευση και φύλαξη σε κοντέινερ.

Συχνά πελάτες μας είναι και επαγγελματίες που αποθηκεύουν τον επαγγελματικό τους εξοπλισμό. Πολλές δουλειές στα Χανιά είναι εποχικές, και οι επιχειρηματίες που συνεργάζονται με την εταιρείας μας επιλέγουν τις αποθήκες κοντέινερ για την φύλαξη του εξοπλισμού τους μέχρι την έναρξη των εργασιών τους ξανά. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι κηπουροί, οι τεχνίτες και όλων των ειδών οι μάστορες που επιθυμούν να νοικιάσουν αποθηκευτικό χώρο στα Χανιά είτε για τον εξοπλισμό τους, είτε για το εμπόρευμα τους. 

Τύποι και μεγέθη κοντέινερς αποθηκευτικών χώρων που νοικιάζουμε

Τα κοντέινερ που η ΤΑΦ  νοικιάζει στα Χανιά είναι 2 τύπων.

ο πρώτος είναι 3m Χ 2,50m με συνολικό εμβαδόν 7.5 τ.μ., και

ο δεύτερος 6m Χ 2,40m με συνολικό εμβαδόν 15 τ.μ..

Καλέστε μας τώρα στο 697 192 4580 ή επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε την καλύτερη λύση για αποθήκη στα Χανιά για εσάς! Η άμεση εξυπηρέτηση μας, η δυνατότητα μεταφοράς στον χώρο σας και ο επαγγελματισμός μας θα λύσει άμεσα το πρόβλημα σας!  

Τα κοντέινερ που η ΤΑΦ  νοικιάζει στα Χανιά είναι 2 τύπων. 

ο πρώτος είναι 3m Χ 2,50m με συνολικό εμβαδόν 7.5 τμ, και 

ο δεύτερος 6m Χ 2,40m με συνολικό εμβαδόν 15 τμ.