Η Αποθήκη κοντέινερ είναι μια διαδεδομένη πρακτική στο εξωτερικό και στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, η αποθήκευση σε κοντέινερς έχει γίνει μία από τις πιο δημοφιλείς και πρακτικές λύσεις για την αποθήκευση αντικειμένων και εξοπλισμού, είτε πρόκειται για επαγγελματικές, είτε για προσωπικές ανάγκες. Επειδή τα κοντέινερ έχουν συσχετιστεί με τη μεταφορά φορτίων, υπάρχουν αρκετοί μύθοι σχετικά με τη χρήση τους ως αποθηκευτικοί χώροι. Σας παρουσιάζουμε τους πιο δημοφιλείς μύθους σχετικά με την αποθήκευση σε κοντέινερς, ώστε να είστε ενημερωμένοι για τις επιλογές σας στις ανάγκες αποθήκευσής σας.

Μύθος 1: Τα Containers δεν είναι ασφαλή.

Αλήθεια: Τα Containers είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής αντοχής και προσφέρουν εξαιρετική ασφάλεια για τα αντικείμενα και εξοπλισμό σας.

  • Υλικά Κατασκευής: Τα περισσότερα containers κατασκευάζονται από ανθεκτικά υλικά, όπως χάλυβας, που αντέχουν στις καιρικές συνθήκες και προστατεύουν τα πράγματα από τον καιρό.
  • Κλειδαριές και κλεισίματα:Τα containers διαθέτουν ασφαλείς μηχανισμούς κλειδώματος, Συγκεκριμένα, το ΤΑF- Metabox είναι απαραβίαστο.
  • Ανθεκτικότητα σε καταστροφές: Τα containers είναι σχεδιασμένα να αντέχουν σε κακοκαιρίες, φυσικές καταστροφές και γενικά ακραίες καιρικές συνθήκες.
Αποθήκη container χανιά
Αποθήκη container χανιά

Μύθος 2: Τα Containers δεν προσφέρουν ευελιξία.

Αλήθεια: Η αποθήκευση σε containers προσφέρει απίστευτη ευελιξία, καθώς μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος και τον τύπο του container που σας ταιριάζει.

  • Ποικιλία μεγεθών: Τα αποθηκευτικά containers είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη, από μικρά containers που μπορούν να χωρέσουν μερικά αντικείμενα μέχρι μεγάλα containers. Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε ακριβώς το μέγεθος που χρειάζεστε για τις αποθηκευτικές σας ανάγκες.
  • Ευελιξία στον τύπο: Υπάρχουν διάφοροι τύποι αποθηκευτικών containers και έτσι μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο που ταιριάζει καλύτερα στα αντικείμενα που θέλετε να αποθηκεύσετε.
  • Ευκολία μετακίνησης: Τα containers είναι σχεδιασμένα για εύκολη μετακίνηση. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε μέρος τα χρειάζεστε, και μπορείτε ακόμα να τα μεταφέρετε στον χώρο σας αν το επιθυμείτε Συγκεκριμένα, το ΤΑF- Metabox μεταφέρεται ακόμα και με Ι.Χ. αφού καταλαμβάνει τον όγκο μιας παλέτας και συναρμολογείται σε μόλις μόλις 5 λεπτά χωρίς να απαιτούνται εργαλεία.
  • Εφαρμογές: Τα αποθηκευτικα containers έχουν ευρεία εφαρμογή όπως αποθήκευση εμπορευμάτων, κατασκευή γραφείων και κατοικιών, εκδηλώσεις και η μεταφορά εμπορευμάτων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τα προσαρμόσετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.Επίσης, σε περιοχές όπου η ενοικίαση ακινήτων και αποθηκών, όπως τα Χανιά, είναι δύσκολη υπόθεση, η αποθήκη container είναι πραγματικά μια γρήγορη, ασφαλής και οικονομική επιλογή.

Μύθος 3: Τα Containers δεν έχουν καλή μόνωση.

Αλήθεια: Τα περισσότερα containers προσφέρουν εξαιρετική μόνωση, εξασφαλίζοντας την προστασία των αντικειμένων σας από τις κλιματικές συνθήκες. Συγκεκριμένα, το ΤΑF- Metabox έχει 10ετή αντιδιαβρωτική εγγύηση.

  • Επικαλύψεις μονώσεων: Ορισμένα containers είναι εξοπλισμένα με επικαλύψεις μονώσεων, όπως μόνωση από πολυουρεθάνη ή πολυστερίνη, που βελτιώνουν τη μόνωση από τη θερμότητα και το κρύο.
  • Στεγανοποίηση: Οι πόρτες και τα παράθυρα των containers συνήθως στεγανοποιούνται για να αποτρέψουν τη διαρροή υγρών και την είσοδο της υγρασίας, διασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια των αντικειμένων σας
αποθήκη προκατ container χανιά κρήτης
αποθήκη προκατ container χανιά κρήτης

Μύθος 4: Η αποθήκευση σε Containers είναι ακριβή.

Αλήθεια: Τα containers προσφέρουν μια οικονομικά αποδοτική λύση για την αποθήκευση, σε ελκυστικές τιμές και ποικιλία επιλογών. Ειδικά εάν συγκρίνουμε το κόστος κατασκευής και συντήρησης μιας αποθήκης με αυτό της ενοικίασης ή αγοράς αποθήκης κοντέινερ, τα κοντέινερ είναι κατά πολύ οικονομικότερα.

  • Χαμηλό κόστος αγοράς: Τα νέα containers, όπως το ΤΑF- Metabox, είναι πολύ πιο οικονομικά από την αγορά ή την κατασκευή άλλων κτιρίων ή δομών για αποθήκευση.
  • Χαμηλά κόστη συντήρησης: Τα containers είναι σχετικά εύκολο να συντηρούνται, με ελάχιστες έως και καθόλου εργασίες συντήρησης, καθιστώντας το κόστος λειτουργίας χαμηλό.
  • Ευκολία εγκατάστασης: Η εγκατάσταση ενός container είναι συνήθως πολύ πιο γρήγορη και απλή σε σύγκριση με την κατασκευή άλλων κτιρίων.Συγκεκριμένα, το ΤΑF- Metabox συναρμολογείται σε μόλις μόλις 5 λεπτά χωρίς να απαιτούνται εργαλεία.
  • Εξοικονόμηση χώρου: Η χρήση containers σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χώρο, καθώς μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε χώρους όπως ταράτσες, αυλές, γκαράζ που ουσιαστικά παραμένουν ανεκμετάλλευτοι.
  • Πολλαπλές εφαρμογές: Τα containers μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλούς διαφορετικούς σκοπούς, από την αποθήκευση εμπορευμάτων μέχρι την κατασκευή γραφείων ή κατοικιών.

Μύθος 5: Η καθημερινή πρόσβαση στο χώρο ενοικιαζόμενων κοντέινερ- αποθήκης είναι δύσκολη.

Αλήθεια: Πολλοί πάροχοι αποθήκευσης σε κοντέινερ, όπως εμείς στην ΤΑΦ ενοικιάσεις αποθηκευτικών χώρων, προσφέρουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στα αντικείμενά σας όταν τα χρειάζεστε, κάνοντας την αποθήκευση πιο ευέλικτη και βολική. Για παράδειγμα εμείς στην ΤΑΦ ενοικιάσεις αποθηκευτικών χώρων – chania container, διαθέτουμε ασφαλή χώρο αποθήκευσης στα Χανιά, στον οποίο έχουμε τοποθετήσει τις αποθήκες containers και στο χώρο αυτό μπορείτε να έχετε πρόσβαση όλο το 24ωρο.

  • Πρόσβαση 24/7: Παρέχουμε πρόσβαση στους αποθηκευτικούς μας χώρους τους 24 ώρες το 24ωρο, επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση στα αντικείμενά σας όποτε τα χρειάζεστε.
  • Ασφάλεια:Προσφέρουμε ασφάλεια για τον χώρο αποθήκευσης σε containers, όπως κάμερες παρακολούθησης.
  • Ευκολία φόρτωσης και εκφόρτωσης: Οι αποθηκευτικοί χώροι μπορεί να τοποθετηθούν και να οργανωθούν με τρόπο που επιτρέπει εύκολη πρόσβαση κατά τη φόρτωση και εκφόρτωση των αντικειμένων σας.
  • Ευελιξία: Μπορείτε να προσαρμόσετε τον χώρο στις ανάγκες σας, τοποθετώντας επιπλέον ράφια ή διαχωριστικά για ευκολότερη πρόσβαση στα αντικείμενα σας.Επίσης, εάν αποφασίσετε να αγοράσετε ή ενοικιάσετε ΤΑF- Metabox, να γνωρίζετε ότι μπορείτε να προσθέσετε μελλοντικά και άλλο κοντέινερ στο ήδη υπάρχον, επεκτείνοντας την αποθήκης σας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Μύθος 6: Τα Containers δεν είναι κατάλληλα για ευαίσθητα αντικείμενα.

Αλήθεια: Ενώ τα containers είναι ιδανικά για πολλούς τύπους αντικειμένων, πολλοί προμηθευτές προσφέρουν ειδικές λύσεις για ευαίσθητα αντικείμενα, όπως για παράδειγμα προσφέρουν κλιματισμό στο κοντέινερ ώστε να εξασφαλίσουν ότι τα πολύτιμα και ευαίσθητα πράγματά σας παραμένουν σε άριστη κατάσταση.

  • Εξατομικευμένες λύσεις: Οι πάροχοι αποθήκευσης μπορούν να προσαρμόσουν τον χώρο σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ειδικό χώρο για ευαίσθητα αντικείμενα με επιπλέον προστασία. Εμείς στην ΤΑΦ ενοικιάσεις αποθηκευτικών χώρων προσφέρουμε επιλογές που ικανοποιούν τις εξατομικευμένες ανάγκες σας.
  • Επιπρόσθετη ασφάλεια: Οι χώροι αποθήκευσης ευαίσθητων αντικειμένων μπορεί να διαθέτουν επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας, όπως πρόσθετες κάμερες παρακολούθησης ή αυξημένη φύλαξη.
  • Προσαρμοσμένα ράφια και αποθήκευση: Μπορείτε να έχετε ειδικά ράφια ή αποθήκευση που προστατεύουν τα ευαίσθητα αντικείμενα από την κακή μεταχείριση ή την πιθανή ζημιά.

Συμπέρασμα:

Η αποθήκευση σε containers έχει προσφέρει μια επαναστατική λύση στον τομέα της αποθήκευσης. Είτε θέλετε να αποθηκεύσετε οικιακά είδη, είτε επαγγελματικό εξοπλισμό, είτε ευαίσθητα αντικείμενα, τα containers μπορούν να προσφέρουν την ασφάλεια, την ευελιξία και την οικονομία που αναζητάτε. Ελπίζουμε ότι πλέον έχετε ένα πιο σαφές και ενημερωμένο πλαίσιο αναφοράς για την αποθήκευση σε κοντέινερς. Στην ΤΑΦ ενοικιάσεις αποθηκευτικών χώρων, είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την τέλεια λύση για τις ανάγκες σας, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλες ή μικρές είναι.

Επικοινωνήστε με την ΤΑΦ ενοικιάσεις αποθηκευτικών χώρων σήμερα και ζητήστε προσφορά για το δικό σας νέο αποθηκευτικό χώρο.